"Last minute" kostimi za Noć vještica od odjeće koju već imate u ormaru

Foto: Instagram, YouTube Screenshot, Giphy

IAKO je Noć vještica tek u utorak, s pripremama za party treba početi na vrijeme.
 
A ako još uvijek niste smislili u što biste se maskirali, imamo nekoliko odličnih ideja za kostime koje možete lako složiti u posljednji čas, bez dodatnih troškova. Da sve bude još bolje, svaki kostim uključuje komade koje već imate u ormaru, poput traperica, tajica, suknji... Zato, ove godine nemojte biti hippie u trapericama na trapez, već isprobajte jednu od naših "last minute" ideja:

Cindy Crawford u reklami za Pepsi (1991) 

Iskoristite povratak mom traperica u modu i izvucite svoj omiljeni ljetni šorc, bijeli bodi ili običnu majicu na bretele, natapirajte kosu i ne zaboravite nacrtati madež. Sigurno već  imate i jedne zlatne hoop naušnice, a jedini "modni dodatak" koji trebate kupiti je limenka soka.

Thelma i Louise

 
Ovo je odličan kostim za prijateljice, a uključuje jedan odjevni komad koji imaju svi - traperice. Obucite običnu bijelu ili crnu rokersku majicu, traper košulju i ne zaboravite pištolje, a ako ste gledale film sigurno vam je odmah sinulo i još puno dobrih ideja.
 
Carrie u uvodnoj špici Seks i grada 

Suknjice od tile proteklih su nekoliko sezona opet jako popularne i sigurno mnoge od vas imaju jednu u ormaru. Ako ste među njima, iskoristite priliku i obucite se kao vaša omiljena junakinja iz kultne serije Seks i grad. Priznajte, to ste oduvijek htjele! 

Kardashianke
 
 
Ovo je bar jednostavno. Njihovi Instagram profili nepresušan su izvor inspiracije, a svaka od sestara imala je i puno legendarnih lookova, koje će svatko prepoznati. Idealne su i kao grupna maska, a ako vas je više od tri, jednostavno dodajte Jennerice!
 
Djevojke s Beverly Hillsa 

Ovaj film također nudi puno inspiracije, a potragu za njom možete iskoristiti i kao odličnu priliku da ga još jednom pogledate. A s obzirom na to da su devedesete proteklih par sezona doživjele modni povratak, sigurno u ormaru imate komade u kojima možete lako složiti neki prepoznatljivi look iz filma.