Leonardo DiCaprio potvrdio vezu s 23 godine mlađom argentinskom ljepoticom

Foto: x17/Guliver, Instagram

AKO slavni oskarovac nešto voli raditi u svoje slobodno vrijeme, to je osvajati manekenke.
 
Radi se, naravno, o 43-godišnjem glumcu Leonardu DiCapriju u čijem su se krevetu i zagrljaju do sada našle brojne dugonoge ljepotice, no sa samo dvije je potrajao nekoliko godina.
 
 
Tako je s lijepom Brazilkom Gisele Bundchen ljubovao 7 godina, no ostavila ga je kada je shvatila da ju ne planira oženiti, dok je izraelska ljepotica Bar Refaeli "plesala" 5 godina, no ni ona ga nije uspjela smiriti.
 
 
I dok su obje danas sretno udane žene i majke, Leo je samo nastavio osvajati ljepotice, a posljednja koja se saplela u njegovu mrežu je argentinska manekenka Camila Morrone kojoj je tek 20.
 
 
Par je zajedno od počeka ove godine, a upoznali su se preko legendarnog glumca Ala Pacina koji već više od desetljeća hoda s njezinom mamom Lucile Sole koja je od Leonarda starija svega 5 godina.
 
A par je sada potvrdio vezu šetnjom u vrlo ležernim izdanjima u Zapadnom Hollywoodu, gdje je inače zanosna plavuša pokazala i novu boju kosu koja joj jednako dobro stoji, a dotična slovi za mladu nadu modnog svijeta te ju mnogi uspoređuju s prijateljicom Hailey Baldwin.
 
 
Oskarovac je inače poznat po tome što nikada ne priča o svom privatnom životu, no samim time što je s Camilom prošetao u javnosti, očiti je znak kako među njima postaje ozbiljno. Tko zna, možda ga ova ljepotica ipak uspije dovesti pred oltar.