Leonardo zaprosio Kelly: Pregled svih plavuša kojima to nije uspjelo

Foto: Splash News, Giphy, FameFly

AKO je mogao George Clooney, može i Leonardo.
 
Slavni glumac Leonardo DiCaprio navodno je kleknuo pred svoju mlađahnu djevojku Kelly Rohrbach i to nakon svega 4 mjeseca ljubavi.
 
Kelly ima 25 godina te je dugonoga plavuša, koja za život zarađuje manekenstvom i glumom, što ne čudi, s obzirom da je opće poznato da 40-godišnji glumac obožava takav tip žena.
 
Vijest je prvi prenio časopis OK!, koji tvrdi kako je Leo kleknuo nedavno u New Yorku, u jednom talijanskom restoranu. Vijest je naravno dočekana s rezervom, s obzirom da je Leo jedna od onih zvijezda, koja ne voli povlačiti svoj privatni život po žutim stranicama. Zato, javna prosidba? Nismo sigurne.
 
No, bez obzira na to je li Leo kleknuo ili ne, mi smo napravile kratki pregled svih njegovih ljubavi, a za neka imena možda niti nisi znala dosad. No, sve su to jedne od najljepših žena svijeta. Pa krenimo redom.
 
1. Gisele Bundchen
 
S brazilskom ljepoticom, Leonardo je s prekidima hodao od 2000. do 2005. godine, a navodno je Gisele bila ta kojoj je dosadilo njegovo tulumarenje.
 
 
2. Bar Refaeli
 
Izraelska manekenka provela je 6 godina uz holivudskog zavodnika, što uključuje i prekide, a konačno zbogom rekli su si nakon što su shvatili da se niti jedno od njih ne želi skrasiti.
 
 
3. Blake Lively
 
Zvijezda serije "Gossip Girl", koja je trenutno u sretnom braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, u vezi s Leom bila je 5 mjeseci, a njihovu vezu obilježila su brojna glamurozna putovanja. Nakon prekida, objavili su kako će i dalje ostati prijatelji.
 
 
4. Erin Heatherton
 
Danas 26-godišnja manekenka Erin, u vezi s glumcem bila je 10 mjeseci, a prekinuli su 2012. godine. Nakon prekida, Erin je za Leonarda imala samo riječi hvale, a zaželjela mu je i sve najbolje u budućnosti.
 
 
5. Toni Garrn
 
Nakon godinu dana ljubavi, još jednoj manekenki bilo je dosta njegovih divljih tuluma s raznim djevojkama. Kap koja je prelila čašu, bio je jedan tulum na Floridi, nakon kojeg je Leonardo otišao doma s čoporom žena, doslovno.
 
 
Od ostalih ljepotica, na popisu njegovih afera našle su se navodno i Rihanna, Naomi Campbell, Helena Christensen, Claire Danes, Kate Moss, Alicia Silverstone, Sharon Stone, Demi Moore, Kate Winslet, Eva Herzigova, Emma Bunton, Paris Hilton, Sienna Miller, Kirsten Dunst, Jessica Simpson, Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Margot Robbie i Miranda Kerr.
 
Impresivno!