Levi´s "Water>Less" traperice štede čak 16 milijuna litara vode!

NAJPOPULARNIJI brand traperica u svijetu, Levi's, predstavio je nove revolucionarne traperice iz linije "Go Forth" koje će uštedjeti milijune i milijune litara vode. Naime, za izradu jednih "ispranih" traperica inače se koristi čak 42 litre vode, a s novim trapericama taj broj je sveden na minimum.

Kako bi se uštedjela voda, u Levi's-u sada koriste nove načine obrađivanja traperica kao što su micanje vode iz "stonewash" pranja, korištenje ozona i slično. U novoj kolekciji proizvedeno je 1.5 milijuna traperica, što znači da je ušteđeno čak 16 milijuna litara vode. Novi modeli jednako su udobni, kul i udobni kao i dosadašnji, ali na sebi imaju oznaku "Water>Less" .

U Zagrebu je prezentacija ove inovativne Levisove kolekcije predstavljena u petak 14.10.2011. u centru Varteks. Event je vodila Blaženka Leib, poznato televizijsko lice, koja je iskazala svoju zabrinutost zbog nevjerojatne količine vode koju svakog dana nesvjesno trošimo i na sebi prezentirala izvrsne nove traperice s oznakom "Water>Less" . Nakon prezentacije, sudionici eventa imali su priliku pokazati svoj "Levi's duh" i na mini kreativnoj radionici oslikati majice s vlastitim porukama.