Lijepa Dalmatinka Faretta zvijezda je nove Miu Miu kampanje

Foto: Miu Miu

LIJEPA Faretta ostvarila je još jedan svjetski uspjeh.
 
O lijepoj 18-godišnjoj Dalmatinki Faretti Radić, već smo pisali u rujnu ove godine, kada je bila jedna od glavnih zvijezda Tjedna mode u New Yorku, koju su na svojim revijama htjeli baš svi.
 
 
Mjesec dana kasnije, prestižno američko izdanje Voguea, Dalmatinku je uvrstilo na prvo mjesto svoje liste 16 modela, koji su dominirali pistama nedavno prethodnog modnog mjeseca. Kako su istaknuli, rijetkost je da je model toliko kompletan, da ima snažan hod, moćnu prisutnost i nadrealnu ljepotu.
 
 
A čini se kako će za ovu ljepoticu biti itekako mjesta u modnom svijetu u nadolazećoj 2017. godini, jer je upravo postigla još jedan veliki uspjeh.
 
 
Naime, Faretta je pozirala za kampanju poznate modne kuće Miu Miu, uz Dree Hemingway, unuku Ernesta Hemingwayja te još tri manekenke, koje u kampanju izgledaju veličanstveno.
 
 
Podsjetimo, manekenka agencije Colors Model Management na svjetskim se modnim pistama pojavila u ožujku ove godine kad je nosila Givenchyjevu reviju u Parizu. Nakon toga mlada je Hrvatica osvojila modne piste te nosila revije Marca Jacobsa, Ralpha Laurena, Michaela Korsa, Anne Sui, Huga Bossa, Narcisa Rodrigueza, Vere Wang, Tory Burch i drugih. 
 
 
Bravo, Farreta!