Ljubav grije, al´ jakna je jakna

KAŽE se da ljubav najbolje grije, no s obzirom na temperature koje se već danima ne dižu iznad nule, ljubav nam ne može puno pomoći (hmmm...osim seksa, naravno). Upravo iz tog razloga, mislimo da je ipak došlo vrijeme da nabavimo novu jaknu, bundu ili kaput, koji će nas grijati više od prošlogodišnjeg i veseliti nas dok opet sve ne procvjeta.

Osim što je sibirska hladnoća grozna i nepraktična, također nam "uništava" modne kombinacije kojima se svakog jutro veselimo. E, baš zbog toga trebate imati zadnji sloj koji je najtopliji, ali i najmoderniji. Evo nekoliko bundi, jakni, kaputa iz ove sezone koje još uvijek možete kupiti na sniženju ili uzeti iz ormara vaše mame ili bake:

Vintage bunda

Osim što bunda uvjerljivo najbolje grije, jednako tako dobro i izgleda. Ako preferirate vintage stil, onda morate nabaviti i bundu u tom stilu. Ništa vas neće koštati ako zavirite u mamin ili bakin ormar, sigurno su je i one nosile. Ako ne pronađete u njihovom ormaru onda ćete zasigurno pronaći u second hand trgovinama za pristupačnu cijenu.



Parka

Pun je grad trendseterica u maslinastim  jaknama tj. parkama, koje osim što dobro izgledaju, dobro i griju. Ako ste željeli imati maslinastu parku u svom ormaru, a iz nekog razloga ju niste kupili, još uvijek stignete. U Topshopu je trenutačno sniženje od 50 % na sve jakne, maslinasta parka se nalazi na njihovim vješalicama, pa požurite.



Čupava  jakna

Jakna s dlakom je za najodvažnije trendsetterice i najmanje se viđa po gradu. Ovakve jakne nisu baš najtoplije pa ćete morati obući što više slojeva. Ali kada u njoj prošetate gradom zasjenit ćete i parku i bunde. Usudite se! Kupiti je možete u HM-u, Zari, Mangu...



Ove su stajlerice na slikama lagano obučene, no vi, naravno, nemojte štedjeti na slojevima. Iako ćete možda izgledati malo punašnije, nema veze, uz ove jaknice i dalje ćete biti trendi, a bit će vam toplo.