Ljubav prije strasti: Ove zvijezde su čuvale nevinost za prvu bračnu noć

Foto: Instagram

IAKO mnogi vjeruju da svi slavni žive pod motom "seks, droga i rock'n'roll", istina je nešto drugačija.

Čak i među njima "skrivaju" se oni koji vjeruju da je njihova nevinost najbolji poklon partneru tijekom prve bračne noći pa su je odlučili čuvati za taj poseban dan.

Evo tko se sve našao na tom popisu.

Adriana Lima

Viktorijina anđelica je još 2006. godine priznala da svoju nevinost čuva za brak.

"Moji dečki moraju poštovati moj izbor, a ako nema poštovanja, to znači da me ni ne žele", izjavila je tada u intervjuu za GQ.

U to vrijeme je izlazila s NBA zvijezdom Markom Jurićem, za kojeg se i udala 2009. godine, ali njihov brak nije potrajao.

Ciara i Russel Wilson

Svega nekoliko mjeseci nakon početka veze, par je odlučio biti u celibatu sve do dana njihovog vjenčanja, a u bračnu luku su uplovili u srpnju 2016. godine.

"Doista vjerujem da kada se usredotočite na prijateljstvo, imate priliku izgraditi čvrste temelje za vezu", izjavila je Ciara jednom prilikom te dodala kako joj je uvijek bilo važno s partnerom dijeliti iste vrijednosti i isti pogled na život.

Jessica Simpson

Upravo je Jessica često isticala kako nevinost može biti cool i jako seksi, a njen bivši suprug, s kojim je i izgubila nevinost, priznao je kako mu nije uvijek bilo lako tijekom njihove veze, ali da je poštovao njenu odluku.

Evan Spiegel i Miranda Kerr

Ovaj par se vjenčao 2017. godine i priznaje da je razlog njihovog čekanja prve bračne noći činjenica da je osnivač Snapchata, Evan Spiegel, jako tradicionalan. Ipak, jasno je da Miranda u to vrijeme više nije bila nevina jer je već imala dijete s Orlandom Bloomom.

Mariah Carey i Nick Cannon

"Oboje imamo slična uvjerenja, a ja sam samo mislila da bi bilo mnogo posebnije kad bismo čekali do vjenčanja", ispričala je Mariah još 2008. godine

Carrie Underwood i Mike Fisher

Carrie je 2007. godine priznala da nevinost planira čuvati sve do braka, a svog sadašnjeg supruga je upoznala godinu dana kasnije. Vjenčali su se 2010. godine.

Hilary Duff

Ona priznaje da je jedan od razloga zašto je odlučila nevinost čuvati za brak ustvari inat. Željela je drugima dokazati, što god oni mislili, da ona to može.

Lisa Kudrow

Zvijezda "Prijatelja", glumica Lisa Kudrow imala je 32 godine kada je izgubila nevinost. Čekala je dok se nije vjenčala 1995. godine.