Ljubavne greške koje su se dogodile svakoj od nas

Foto: Elle

NA GREŠKAMA se uči, a neke od nas su u ljubavi toliko griješile da bi mogle o tome napisati knjigu.

Iako smo u trenutku kad shvatimo da smo napravile grešku sklone depresiji, greške su zapravo jako dobre za nas. Ako od njih izvučemo pouku, sigurno više nećemo ponoviti (baš) istu stvar. Ovo su greške koje je svaka žena napravila barem jednom:

Ignoriranje dobrog dečka
 
Onog koji se trudio, koji nas je gledao očima punim sjaja i bio spreman dati sve kako bi nam bilo lijepo - takve dečke najčešće ignoriramo dok ganjamo one koji su potpuna suprotnost. Naravno, s vremenom shvatimo što smo izgubile, a upravo zbog ove greške kasnije dajemo šansu tipu koji nas stvarno zaslužuje.
 
Toleriranje lošeg ponašanja
 
Svaka od nas je barem jednom imala dečka koji se nije baš najbolje ponašao, a velik broj nas je bez previše prigovora toleriralo takvo ponašanje. Čak smo si i govorile da smo jako opuštene i tolerantne, a sve kako ne bismo priznale da jednostavno nemamo dovoljno samopoštovanja.
 
Zanemarivanje drugih opcija
 
Ne govorimo o serijskom izlaženju sa velikim brojem muškaraca u isto vrijeme - govorimo o činjenici da postoji puno muškaraca oko nas i da je ponekad pametno istražiti druge opcije koje se nude.
 
Ostanak u lošoj vezi
 
Jer je u njoj već sve poznato i sigurno, a ako prekinete, to znači da sve moraš ispočetka. Ako je veza loša, najgore što možeš napraviti je ostati u njoj jer se bojiš promjene.