Ljubica Uvodić - Vranić i Ingrid Divković u još jednoj Ženskoj priči

Foto: Press Foto

Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Zagreb 360°vidikovac Zagreb Eye,  i u studenom  nastavljaju s novim pričama u programu ŽENSKA PRIČA.

Jučer, 17/11/2015. u prostoru, Zagreb 360°vidikovac Zagreb Eye, Ženska priča je treći puta u novoj sezoni ugostila dvije zanimljive gošće i večer ispunila pričama o psihologiji.
Toplu večer Ženske priče, na 16. katu Zagrebačkog nebodera, u prepunom prostoru Zagreb 360vidikovac Zagreb Eye, otvorila je Ingrid Divković, spisateljica i blogerica. Iskrena, šarmantna i nasmijana Ingrid, s puno strasti i ljubavi prema životu ispričala je sinoć svoju priču: od djetinjstva u Rijeci, sna da postane spisateljica i studija kroatistike i filozofije preko posla u Zagrebu i svijeta marketinga u kojem se svakim danom sve više udaljavala od snova, do bolnog povratka i katarze koja ju je vratila onom što je oduvijek željela raditi –pisati. “Gospodin ego je poput jeftinog parfema kojeg mi ne osjetimo, ali drugi osjete”, rekla je Ingrid i pročitala odlomak iz svoje knjige “J..e li vas ego?” koja je doživjela 4. izdanje i postala jedna od najčitanijih knjiga samopomoći u Hrvatskoj. Pisanje je njen život koji trenutno živi na Tenerifima, a njeni vjerni čitatelji, većinom žene od 25 do 50 godina, s velikim nestprljenjem čekaju svaki novi tekst koji objavljuje na svom službenom blogu.



U drugom dijelu programa, uspješna psihologinja Ljubica Uvodić – Vranić, splitska Zagrepčanka i zagrebačka Splićanka, vedrinom, humorom, optimizmom i zanimljivim pričama o svom iskustvu psihologa i rada s pacijentima oduševila je publiku. Od 1997. kada je osnovala udrugu Petkom u 5, bavi se individualnim terapijama i pomaže ljudima da prevladaju različite životne probleme. Potaknuta velikim interesom svojih pacijenata i šire javnosti, svoja iskustva i znanje prenjela je u osam knjiga iz područja psihologije, a s publikom Ženske priče sinoć je podijelila priču iz knjige Prijatelju, kako si?, kojom je dirnula publiku i još jednom pokazala kako se najveće teškoće u životu prevladavaju uz vedar duh i nepresušni optimizam. Kroz zanimljive anegdote dotaknula se tema različitih odnosa, od roditeljskih do partnerskih te odgovarala na brojna pitanja oduševljene publike.



Dvije izuzetno zanimljive žene  ispunile su Žensku priču obiljem pozitivne energije, vedrine i ljubavi prema psihologiji, a voditeljica Marijana Perinić u tri sata opuštenog, zanimljivog i duhovitog razgovora s gošćama, još jednom je dokazala da interes za  Žensku priču i sjajne, talentirane žene ne prestaje, zbog čega Ženska priča u siječnju 2016 nastavlja s novim pričama i novim gošćama.