Ljupki Gojić sjajno stoje traperice koje većina žena bezrazložno izbjegava

Foto: Instagram

MOŽETE zaboraviti na uske traperice. Modnom scenom u posljednje vrijeme je zavladao široki model koji skriva obline i pomalo nalikuje na suknju.

Prošlog ljeta svi su obožavali palazzo hlače, najčešće napravljene od prozračnih i laganih tkanina, a ove se pak sezone pojavio isti model, ali u traper verziji. Iako se mnogi ne mogu odlučiti podsjećaju li ih ove traperice više na trenirku ili pak na elegantne, poslovne hlače širih nogavica, činjenica je da je riječ o najudobnijem modelu obožavanih traperica dosad.

Zato ne čudi što su ih u svoje kolekcije već uvrstile mnoge modne kuće, a jedan primjerak našao je put i do jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, Ljupke Gojić Mikić.

Naša proslavljena manekenka pozirala je u ležernoj kombinaciji koja garantira udobnost pa ne čudi što je upravo nju odabrala za odlazak u šoping.

Traperice je kombinirala uz upečatljivu majicu i žuto-bijelu bomber jaknu koja je još jedan od hit trendova koji, kako se čini, ne planira uskoro izaći iz mode.

Ljupka je svoj nepogrešiv osjećaj za modu dokazala i ostvarivši uspješnu dizajnersku karijeru pa ne čudi što je među prvima "nanjušila" i ovaj trend te je već sad isprobala traperice koje ćemo sasvim sigurno često viđati ovog proljeća.