Lud za tobom ili nezainteresiran - kakav je tvoj dečko?

Foto: Tumblr

ZAVARAVANJE da je tvom dečku stvarno stalo, iako to ne pokazuje, je priča za malu djecu. Znamo, to je puno lakše nego da si priznamo da mu možda baš i nije toliko jako stalo, ali dugoročno je pametnije pogledati istini u oči i stvarno ocijeniti koliko je tvoj dečko stvarno zagrijan za tebe. Ovo su znakovi da je potpuno lud za tobom.
 
Inicira kontakt
 
Ne glumi, ne tjera te da čekaš njegovu poruku, izražava se jasno i nedvosmisleno te pokazuje iskreni interes da se vidite. Sve ostalo su samo sitnice kojima ti poručuje da mu nisi najvažnija stvar na svijetu.
 
Ne želi te ostaviti
 
Ako odlazi od tebe bez problema, znači da ne postoji onaj osjećaj koji ga tjera da se zadrži još 5 minuta. Muškarac koji tu i tamo zakasni na posao ili žrtvuje san kako bi ostao sa curom je lud za njom, a onaj koji uvijek na prvo mjesto stavlja sastanak ili neku obavezu - baš i nije.
 
Zanima ga tvoj dan
 
Pita te što si radila, s kim si bila i kako si provela dan, jer ga iskreno zanima svaki detalj o tebi. Muškarac koji pokazuje interes za sitnice koje su ti učinile dan ljepšim je definitivno ozbiljan kada si ti u pitanju, a onaj koji te ni ne pita što si radila ili samo priča o sebi, baš i nije previše zaluđen tobom.
 
Upoznao te s prijateljima
 
Ili još nije, ali svi znaju tko si, kako se zoveš i sitnice koje te čine posebnom. Ako te skriva od prijatelja, za to vjerojatno ima dobar razlog.