Ma kakva Formula 1: Kendall Jenner ljubi mladog košarkaša D´Angelo Russella?

Foto: Instagram

KENDALL Jenner navodno je jako zaljubljena. 

No, odabranik nije vozač Formule 1, Lewis Hamilton, s kojim je viđena čak nekoliko puta od ljeta, već mladi košarkaš Lakersa, D'Angelo Russell.
 
Kako prenosi poznati tračerski portal Hollywood Life, par su upoznali zajednički prijatelji, a svi za stolom mogli su osjetiti kemiju među njima.
 
 
"Ona je trenutno zauzeta svojom manekenskom karijerom, a on košarkaškom pa nisu imali prilike provesti previše vremena zajedno. No, nešto se definitivno događa među njima", otkrio je nepoznati izvor.
 
20-godišnja manekenka, otkad je započela svoj modni uspjeh, nije bila u vezi,iako su ju spajali s brojnim poznatim dečkima, poput Chrisa Browna, Harryja Stylesa i Lewisa Hamiltona. No, očito dobro upućeni izvor, tvrdi kako je lijepa sestra Jenner sada napokon spremna za ljubav. "Otkad se bavi manekenstvom, ima više samopouzdanja i više nije toliko sramežljiva."
 
 
Kendall je već nekoliko puta viđena i na utakmicama Lakersa pa nije ni čudo da su počele kružiti priče da je više od lopte, zanima zgodni 19-godišnji košarkaš.
 
Niti jedna strana još uvijek nije komentirala novinske napise.