Maja Šuput razbija gradsko sivilo u prekrasnom pink topiću

Foto: Instagram

NAKON odmora na Filipinima, pjevačica Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov otputovali su u Japan, točnije Tokio.

Badiće i oskudne ljetne krpice Maja je za prvu večer u japanskom glavnom gradu zamijenila zimskom komadima, točnije bundom i čizmama, a sa zaručnikom se za Instagram fotkala u poznatom robotskom restoranu.

U crnom od glave do pete, pjevačica je jednom potvrdila da ovakvi outfiti uopće ne izgledaju dosadno, no svejedno nas je puno više oduševila sljedećim stajlingom kojim se pohvalila na Instagramu, točnije ružičastim topićem.

Svilenkasti, nabrani top u boji ciklame stvorio je sjajan kontrast s gradskim sivilom u pozadini fotke te je i sjajna najava trendova za nadolazeće proljeće. Jedan koji se istaknuo već prošle godine su napuhani rukavi koji su se u modu vratili iz osamdesetih i koji u kombinaciji s otkrivenim ramenima, kao na topiću koji nosi Maja, izgledaju zbilja neodoljivo, a s nama se slažu i brojne obožavateljice pjevačice koje su se u komentarima raspitivale za njega.