Maja Šuput s novom frizurom izgleda kao na početku karijere

Foto: Instagram

SJEĆATE se Maje Šuput kad se prvi put pojavila na sceni s grupom Enjoy?

Njihov prvi zajednički nastup bio je na Dori 1999. godine gdje su izveli pjesmu "Uzalud", a pjevačica je tada imala takozvanu shaggy cut frizuru koja je sada ponovo in. Riječ je o slojevito ošišanoj kratkoj kosi, frizuri koja je prvi put postala popularna u 70-im godinama prošlog stoljeća, a u modi je bila i krajem 90-ih te početkom 2000-ih pa možemo zaključiti i da je Maja oduvijek bila u koraku s trendovima.

Pjevačica je na početku karijere bila brineta, ali ubrzo je prešla među plavuše, a zatim je krenula eksperimentirati s raznim drugim dužinama i bojama kose, da bi se sad ponovno vratila na početak.

Maja je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj opet ima shaggy cut frizuru i vratila nas u prošlost.

Na novu frizuru odlučila se za potrebe snimanja novog spota, kako je otkrila u opisu fotki koje je objavila, a s obzirom na njezine učestale transformacije, vjerujemo da je i ovoga puta riječ o periki. No bez obzira na to radi li se o trajnoj ili samo privremenoj promjeni, Maji je njezina nova/stara frizura u kratkom roku donijela na tisuće lajkova i hrpu komplimenata na društvenoj mreži.