Maja Šuput u izazovnom outfitu podignula temperaturu: "Prava maca"

ORMAR Maje Šuput sasvim sigurno je pravi modni raj. Mogao bi postati destinacija na koju oni koji tek upoznaju modu odlaze kako bi upoznali rad različitih svjetskih dizajnera. Naime, tamo se nalaze komadi gotovo svih najvećih dizajnerskih imena, poput Prade, Chanela, Balenciaga, Moschina i mnogih drugih.

Drugim riječima, modnim ovisnicama Majin bi ormar mogao izazvati zazubice.

Zato ne čudi što svaki njezin stajling izazove zanimanje, ali i zaradi brojne komplimente. Nakon što je na rođendanu prijateljice ukrala svu pažnju u haljini s riskantnim dekolteom, mnoge je iznenadila odjenuvši samo običnu bijelu majicu za koju je izdvojila pozamašan iznos. Da jako dobro zna kako istaknuti svoje atribute, potvrdila je i hrabrim, ali i futurističkim outfitom koji bi rado nosila i Barbie.

No, ovog puta je otišla korak dalje pa je uz izazovne odjevne komade vješto iskombinirala i zanimljive modne dodatke.

Na koncertu se pojavila u opasno kratkoj haljini koja u prvi plan stavlja njene vitke noge, a kombinirala ju je uz prozirne sandale, koje su već neko vrijeme pravi "must-have". Pažnju je privukao i zanimljiv obruč za glavu s mačjim ušima, dok su kožne rukavice zaslužne za dodatnu dozu odvažnosti.

"Prava maca", komentirali su njeni obožavatelji.

Iako je svojim outfitom sasvim sigurno podignula temperaturu među publikom koja se našla na njenom koncertu, sebe je morala dodatno ugrijati pa je preko svega prebacila krznenu jaknu. Riječ je o komadu čiji dizajn potpisuje Moschino, a bio je dio kolekcije koja je nastala u suradnji s high street brendom H&M-om. Mogla se nabaviti po cijeni od 300 dolara (oko 2.000 kuna), ali ju više nije moguće pronaći na policama ove trgovine.