Maja Šuput u "vatrenoj" haljini s duplim prorezom izgleda poput Marilyn Monroe

U ORMARU Maje Šuput nema mjesta za dosadne modne komade. Izazovno, odvažno i upečatljivo - upravo tako bi se mogao opisati stil koji njeguje.

Zato nikoga nije iznenadilo što je upravo ona uspjela sve nadmašiti svojim božićnim outfitom, a teško je zaboraviti i njezinu haljinu koja je "čarobno" promijenila boju i izgled, baš kao i glamuroznu haljinu koja uopće nije haljina. Za nju, kada je moda u pitanju, vrijedi samo jedno pravilo - "više je više". Čak i kada pomislite da je pretjerala, Šuput kao od šale dokaže da je sve to dio njezinog stila i šarma.

Upečatljiv stajling koji oduzima dah je odabrala i za sam kraj godine te je još jednom oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

"Za mene je 2019 god. bila penjanje prema snovima i na sreću realizacija istih. Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40 kako dolikuje", pohvalila se pjevačica te se prisjetila i brojnih drugih projekata na kojima je tijekom ove godine sudjelovala.

"Uz sve to kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije baš da me ima s kim usporediti), mama je i dalje super ponosna, a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane pa se veselim još jednom genijalnom tulumu sutra s njima da zatvorimo ovu godinu sa stilom", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira u veličanstvenoj haljini u vatrenocrvenoj boji.

Zahvaljujući zanimljivom dizajnu naglašena je ženstvenost, a ne nedostaje ni odvažnosti. Naime, ova kreacija se može pohvaliti duplim prorezom, jednim opasno visokim rezom zahvaljujući kojem su noge u prvom planu, ali i onim koji otkriva leđa.

Zbog lagano naglašenih remena, predimenzioniranog cvijeta i visokog ovratnika u kombinaciji s damskom frizurom cijeli outfit ima retro notu. Upravo frizura i Majina platinasto plava kosa zaslužne su za "Marilyn Monroe" look. Zanimljivo je kako je pjevačica i krajem prošle godine stilsku inspiraciju pronašla upravo u kultnoj pop-ikoni i holivudskoj miljenici. Naime, tada je iskopirala nezaboravno izdanje Marilyn Monroe i oduševila svoje obožavatelje.