Make Up Factory predstavio Smokey Eyes kolekciju

ZA OVO hladno godišnje doba Make up Factory je u kolekciji Smokey Eyes kreirao nove boje koje ženine oči čine tajanstvenima i zavodljivima. Tamnosive i mat nijanse u središtu su ove kolekcije: Klasična smeđa i moderna boja patlidžana te ljubičasta stavljene su u kontrast s kremastom, sivom, srebrnom i zlatnom. Make up Factory preporučuje Eye Lift Corrector kao bazu za sjenilo. Baza reflektira svjetlost pa je pravi multitalent: služi kao podloga za sjenilo, optički posvjetljuje dijelove oka te istovremeno produljuje trajnost sjenila. Prekriva crvenilo na koži, kremasta je i lagana te ne sadrži mirise. Kako bi umorne oči izgledale svježije, nanesite korektor i ispod obrva. Sjenila Mono Eye Shadow nude briljantnost i intenzitet boja. Mat sjenila odlikuju fine i baršunaste teksture koje su apsolutni su must have: Izvrsni su za modeliranje i naglašavanje prilikom kreiranja smokey eyes looka.

Nove Eye Colors (Quattro Eyeshadows) nalaze se u malim praktičnim kutijicama s prozorčićem. Sadrže boje Antique Brass, Deep Platinium, Warm Silver, Gold, tople zemljane nijanse smeđe, bež, zlatne i srebrne. Skalu ljubičastih nijansi čini kvartet Black Velvet, Smokey Violet, Mineral Grey i Pastel Lilac (Nr. 54). Pastelna svjetlucava ljubičasta kontrastira s intenzivnom ljubičastom, a tamna antracit crna sa svjetlom sivom. Tekstura četiriju harmoničnih sjenila nježna je i baršunasta. S Eye Colors sjenilima postići ćete fino nijansirani make up.

Make up savjet : Tri tona nanesite na gornji kapak, a tamniju nijansu uskim aplikatorom nanesite duž donjeg kapka. Make up Factory preporučujea Blending Eye Shadow Brush od najfinije kozje dlake čiji je oblik stabilan pa na taj način omogućava savršeno sjenčenje i stapanje boja. Njegova prednost: kozja dlaka lagano prihvaća boju i ravnomjerno je raspodjeljuje jer se četkica lepezasto širi.

Tu su i nove vodootporne olovke za oči koje ne sadrže mirise. Olovkom na navoj moći ćete izvući precizne, izražajne linije duž gornjeg i donjeg kapka. Integrirani aplikator stapa dugotrajne boje, a olovka sadrži i šiljilo na vrhu. Tekući tuševi dolaze u crnoj i smeđoj boji te savršeno nadopunjavaju Smokey Eyes kolekciju. Visokoprecizan je to tekući tuš intenzivne boje. Fini vršak od filca omogućava povlačenje lijepih zaobljenih linija duž kapka. Tuš se brzo suši i ne sadrži mirise pa je idealan za osobe s osjetljivim očima. Volume Mascara Noir s iznimno velikom četkicom već pri prvom nanošenju trepavicama daje prekrasan volumen. Maskaru karakterizira optimalna trajnost, velika moć prekrivanja te intenzivna boja. Make up Factory proizvodi iz kolekcije Smokey Eyes dostupni su od sredine studenog 2011.


Index Rouge i Make Up Factory te nagrađuju:

Prve tri čitateljice koje na zid naše Facebook stranice zalijepe fotku neke poznate osobe koja za njih nosi najljepšu smokey eyes šminku i napišu odgovor na pitanje: " Od kojeg je materijala napravljen vršak novih Make Up Factory tuševa za oči?", nagradit ćemo tušem iz nove kolekcije. Požurite i sretno!