Makeover nakon poraza na Wimbledonu: Serena Williams je postala plavuša

Foto: EPA-EFE, Broadimage, Instagram

NAKON što je prošlog vikenda u finalu ovogodišnjeg Wimbledona izgubila od Rumunjke Simone Halep, tenisačica Serena Williams utješila se makeoverom.

Poput mnogih žena kada prolaze kroz teško razdoblje, odlučila je okrenuti novu stranicu u životu promjenom boje kose, a svoj novi look predstavila je na svečanom eventu časopisa Sports Illustrated.

Serena je drastično posvijetlila svoju kosu i napravila je plavi ombre koji je donio pravo osvježenje njezinom izgledu. A osim što je sve iznenadila novom bojom kose, oduševila je i elegantnim stajlingom.

Nosila je lakiranu pencil suknju bež nijanse uz koju je obična bijela majica bila savršen odabir, a look je upotpunila i jednostavnim bijelim sandalama te nanizanim zlatnim ogrlicama.

Inače, tenisačici ovo nije prvi put da je eksperimentirala s plavom bojom kose, no ovo je definitivno njezino najsvjetlije izdanje do sad. Posljednji je put kosu posvijetlila nakon rođenja kćeri, krajem 2017. godine, a tada se odlučila za puno suptilnije plave pramenove.