Make-up trendovi iz 90-ih za koje se nadamo da se nikad neće vratiti u modu

Foto: Getty Images

I dok nas povratak nekih beauty trendova itekako veseli, za neke se nadamo da ih više nikada nećemo vidjeti uživo.

Blistav izgled kože i sjajila neki su od beauty povratnika koje smo svi objeručke prigrlili, no sljedeća četiri make-up trenda definitivno odbijamo ponovno prihvatiti. 

Pretanke obrve

Većini je žena zasigurno potpuno nezamislivo vidjeti još jednom svoj odraz u zrcalu i onih par dlačica iznad očiju koje su preživjele pomahnitalo čupanje. Osim toga, pretjerano počupane obrve zbilja ne izgledaju niti približno privlačno kao prirodno bujne i razbarušene obrve. 

Embed from Getty Images

Presvijetao korektor

Kako bi sakrili podočnjake, vizažisti su krajem prošlog stoljeća posezali za gotovo bijelim korektorom koji su nanosili isključivo na području ispod očiju. Jedna stara slika Victorije Beckham dovoljan je podsjetnik zašto to više nikada ne bi trebali ponoviti. 

Embed from Getty Images

Srebrno-plava sjenila

Iako su jarke boje i zabavni make-up lookovi na očima itekako poželjni i atraktivni, neuredno naneseno plavo sjenilo sa srebrnim odsjajem ne laska baš nikome. 

Embed from Getty Images

Slijepljene trepavice

Pet slojeva maskare i tzv. "spider" trepavice jedan su od beauty trendova za koje se definitivno nadamo da ih nećemo više vidjeti ni na modnim pistama. 

Embed from Getty Images