Marko Grubnić ne ispušta iz ruku torbicu koja košta više od 50 tisuća kuna

Foto: Instagram

NAJLEGENDARNIJA i najtraženija torba u povijesti mode pronašla je put i njegovog ormara.

Marko Grubnić nikada nije skrivao da je veliki obožavatelj kultnih Birkinica koje potpisuje Hermes. Riječ je o ekskluzivnim modnim dodacima do kojih ni oni najbogatiji nisu mogli lako doći. Naime, postojale su liste čekanja, a mnogi su svoje primjerke čekali i po godinu dana.

Cijena ove torbe osim o veličini i vrsti kože od koje je rađena, ovisi i o zemlji u kojoj se prodaje pa čak i o boji i modelu koji odaberete. Tako neki od najjeftinijih modela koštaju oko 50 tisuća kuna, dok je za one najskuplje potrebno izdvojiti čak 500 tisuća kuna pa ne čudi što se upravo one često smatraju statusnim simbolom.

Nije im uspio odoljeti ni Marko Grubnić pa se tako krajem prošle godine pohvalio kako je "nemoguće napokon postalo moguće" te je priznao da je i sam dugo čekao na svoj primjerak ove torbice.

Zahvaljujući nevjerojatnoj jarkoj boji i savršenoj veličini ova je torbica vrlo brzo u zaborav bacila sve druge iz njegove kolekcije pa je Grubnić od tad ne ispušta iz ruku.

Nosio ju je sa sobom i u nabavu božićnih dekoracija, a pokazao je kako se Birkinica odlično uklapa i u sportske outfite.

Unatoč upečatljivoj boji, vješto ju je iskombinirao i uz trenutni veliki trend - neonske nijanse.

Nosi je i za šetnje gradom, a od nje se ne odvaja ni na putovanjima.

Zato ne čudi što se Grubnić pohvalio kako će i ovaj vikend provesti u društvu omiljene Birkinice koju je ovog puta iskombinirao s brojnim drugim dizajnerskim komadima. Pa tako nosi zanimljivi Burberry baloner, traperice koje potpisuje Balmain, ali i tenisice s potpisom Givenchyja.

Inače, velika obožavateljica Birkin torbi je i starleta Kim Kardashian West koja posjeduje više od 50 modela različitih boja i veličina.