Meghan Markle je na krštenju princa Louisa nosila haljinu od 600 kuna

Foto: Getty Images

BRITANSKA kraljevska obitelj okupila se jučer u Kraljevskoj kapeli u londonskom okrugu St. James povodom krštenja sina Kate Middleton i princa Williama, dvomjesečnog princa Louisa.

Vojvotkinja od Cambridgea nastavila je dosadašnju tradiciju te je i na krštenju svojeg trećeg djeteta nosila bijelu haljinu s potpisom modne kuće Alexander McQueen, o čemu više možete čitati OVDJE.

A sada ćemo se malo osvrnuti na izdanje Meghan Markle za ovaj obiteljski događaj koje je, kao i sve što je nosila od kada je postala članica obitelji, bilo apsolutno besprijekorno, ali i za razliku od svih njenih dosadašnjih izdanja, iznenađujuće povoljno.

Meghan je nosila maslinastozelenu haljinu dizajnerske kuće Ralph Lauren koja je trenutno na velikom sniženju i košta svega 94 dolara, odnosno malo manje od 600 kuna u online trgovini Macy's, što je jako povoljno za dizajnerski komad. A iako je još uvijek dostupna u prodaji, nažalost ju je nemoguću naručiti u Hrvatskoj.

Meghan je haljinu iskombinirala sa šeširom britanskog klobučara Stephena Jonesa i baršunastim Manolo Blahnik salonkama u istoj, nepopularnoj nijansi zelene kao i haljina, koja njoj pak stoji sjajno.

Harry je bio elegantan u klasičnom modrom odijelu sa svijetloplavom kravatom, a par je, kao i uvijek, zajedno izgledao preslatko.