Kate Middleton je na krštenju sve troje djece nosila istog dizajnera

Kate Middleton je na krštenju sve troje djece nosila istog dizajnera
Foto: Getty Images

JUČER je bio veliki dan za malenog britanskog princa Louisa.

Kraljevska obitelj krstila je dvomjesečnu bebu u Kraljevskoj kapeli u St. Jamesu. Ovo je i prvi put da su Kate Middleton i princ William fotkani sa sve troje svoje djece.

Stajliš mama Kate za krštenje svojeg trećeg djeteta odabrala je potpuno bijelo izdanje, baš kao i za prethodna dva krštenja, a ostala je vjerna i istom dizajneru. Nosila je jednostavnu bijelu haljinu midi dužine s naglašenim ramenima i potpisom dizajnerske kuće Alexander McQueen koju je upotpunila efektnim obručom za glavu i elegantnim salonkama na špic.

 

Embed from Getty Images

Modna kuća Alexander McQueen dizajnirala je i njenu vjenčanicu 2011. godine, ali i haljine koje je nosila na krštenjima princa Georgea i princeze Charlotte. Na krštenju svojeg prvorođenog sina 2013. godine, Kate je nosila prljavo bijelu Alexander McQueen haljinu s volanima.

 

Embed from Getty Images

2015. godine, na krštenju malene princeze, Kate je također nosila bijelu haljinu u stilu kaputa i s potpisom iste modne kuće, a ovu je haljinu nosila u još nekoliko navrata te je i za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle odabrala jako slično izdanje.

 

Embed from Getty Images

Istu tradiciju ima i s haljinama koje nosi nakon poroda. Vojvotkinja od Cambridgea sve troje djece ispred rodilišta predstavila je u haljinama s potpisom dizajnerice Jenny Packham, o čemu više možete čitati OVDJE.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara