Melli Aromatica: Prirodna kozmetika iz mirisne radionice mame i kćeri

Foto: Promo

TEAM Melli Aromatice ručno radi prirodnu kozmetiku za sve ljubitelje kozmetike koja nije testirana na životinjama. 
 
Melli paletu proizvoda čine svijeće od sojinog voska koji se dobiva iz obnovoljivih biljnih izvora upotpunjene mirisom eteričnih ulja, soli za kupanje u mini i maxi izdanju, bombice za kupanje, melemi za usne, pilinzi za tijelo od šećera, vrećice punjene lavandom,  sapuni od gline i personalizirani unikatni sapuni na koje se vodotopivim papirom i decupage tehnikom mogu preslikati sve vaše ideje i želje za vjenčanja, krštenja, rođendane, blagdane, apartmane ili tvrtku. 
 
 
U ponudi se nalaze i organski sapuni s bijelom glinom namijeni za suhu i osjetljivu kožu te sapuni sa zelenom glinom namijeni za masnu i problematičnu kožu. 
 
 
Topla preporuka je nakon čišćenja lica upotrijebiti regenerirajući tonik s aloe verom, gelom crvenih algi te kolagenom za lice koji u potpunosti može zamijeniti kremu. 
 
 
Za potrebe izrade Melli proizvoda koriste se hladno prešani sastojci, eterična ulja raznih mirisa, makadamija ulje, glicerinska baza za sapune i mamine ruke koje stvaraju mala mirisna čuda. 
 
Svi proizvodi testirani su kako bismo imali potvrdu da su sapuni ispravni za daljnju upotrebu.
 
 
Melli Aromatica nastala je kao mala kućna radinost u Samoboru, a pretvara se u mirisnu radionicu šireći asortiman zbog sve većeg broja ljubitelja prirodnih proizvoda koji se izrađuju s puno ljubavi i pažnje. 
 
 
Na Instagramu i Facebooku upoznajte se s proizvodima mame Vesne i kćeri Ivane koje su odlučile učiniti ovaj svijet nježnim i mirisnim. 
 
Ivana Sirovina