Metalik za dan? Ova stajliš Šibenčanka uvjerit će vas da je to dobra ideja

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

METALIK komadi već su neko vrijeme poželjni i u dnevnim izdanjima, no takve kombinacije obično smo navikli viđati samo na street style fotkama iz svjetskih modnih metropola.
 
No čini se da je ovaj odvažni trend napokon osvojio i Hrvatice. Jedna mlada Šibenčanka danas je prošetala gradom u zlatnoj metalik haljini i pokazala svima kako se to radi.
 
 
Atraktivna plavuša nosila je plisiranu zlatnu haljinu midi dužine i ravnog kroja kojoj je dodala smeđi remen u struku i tako je pretvorila u izrazito laskavi komad te joj podarila ležernije lice. Svečanoj haljini dnevni look podarila je i svojim odabirom obuće te traper jaknom koju je prebacila preko ramena, dok joj je crna torbica s bijelim točkicama donijela dodatne stilske bodove. 
 
Osim nje, isti su nas dan još dvije Šibenčanke oduševile svojim hrabrim modnim odabirima.
 
 
Jedna je uskočila u najmoćniji komad sezone - žensko odijelo, i to u neodoljivom cvjetnom uzorku te je outfit dodatno začinila šljokičastim sandalama koje također više nisu rezervirane samo za svečane prilike.
 
 
Druga nas je također oduševila svojim izborom obuće, a nosila je jedan od najljepših trendova proljetne sezone - balerinke s mašnom. I njene traperice u koraku su s aktualnim trendovima koji nalažu nešto kraće nogavice s poderanim rubovima, dok je izborom torbe pokazala još jedan, malo suptilniji način da u dnevno izdanje uklopite metalik komade.