Mia Begović vjerna svom stilu: Uskom haljinom u prvi plan stavila noge i dekolte

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

DOMAĆA glumica Mia Begović poznata je po svom osebujnom stilu od kojeg ne odustaje ni u šestom desetljeću života. Gotovo ju je nemoguće vidjeti bez leopard uzorka ili krznenih modnih komada, a ni isticanje oblina joj nije strano. 

Svom stilu je ostala vjerna i prilikom kreiranja outfita za dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta koja se održala sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Ovog puta Mia je odabrala dugačku crnu haljinu sirena kroja koja prati liniju tijela. Riječ je o poluprozirnoj čipkastoj kreaciji zahvaljujući kojoj su noge, iako prekrivene, u prvom planu. Osim toga, fokus je stavljen i na dekolte te gola ramena, a Begović je preko svega odlučila prebaciti neobičnu jaknicu s perlicama i krznom.

Nije uspjela odoljeti ni još jednom omiljenom zimskom materijalu mnogih dama pa je u sve uklopila i baršunastu torbicu u crnoj boji. Unatoč efektnoj kombinaciji, stvari je začinila i dramatičnim make-upom prekršivši najpoznatije nepisano pravilo vizažista, odnosno istovremeno istaknuvši i oči i usta.