Mini haljina Lane Jurčević otkriva više nego što skriva

Foto: Instagram

PJEVAČICA se skockala, a onda s obožavateljima podijelila neočekivano priznanje.

Lanu Jurčević su njeni obožavatelji naviknuli gledati skockanu od glave do pete. Čak i kada ne nastupa, svojim kombinacijama redovno oduševljava pratitelje na društvenim mrežama. No ovog puta je mnoge iznenadila.

Pozirajući u odvažnoj haljini ispod koje nije dopušteno nošenje donjeg rublja, Lana nije ostavila previše mjesta za maštanje. Ipak, priznala je kako je puno sretnija u drastično drugačijim izdanjima.

"Ja ću uvijek sebi biti mala klošarica iz kvarta... Nenašminkana, raščupana i u pidžami ili nekim dronjcima. To najbolje znaju oni koji prolaze mojom ulicom dok šećem Šnicku. Ja znam da me u tim izdanjima vi ne vidite i da je teško povjerovati, ali da, mislim da sam tako najsretnija. A kad se ovako 'sredim', to je kao da sam otišla na 'izlet' do drugog kvarta, po kojem hodaju napucani, sređeni komadi kojima se uvijek divim kako imaju živaca za toliko sređivanja", napisala je pjevačica, ali nije zaboravila istaknuti kako je ipak i ovakva izdanja raduju jer, kako kaže, "promjene su uvijek zabavne".