Mirna Maras proslavila rođendan u haljini koja popravlja i najtmurnije dane

IAKO mnogi vjeruju da su šljokice rezervirane samo za blagdansko vrijeme tijekom zimske sezone, to nije tako. Upravo one mogu podignuti apsolutno svaku kombinaciju, začiniti je i učiniti je zanimljivijom. 

Šljokice privlače poglede pa je važno pripaziti da ne pretjerate s njima te u svoj stajling uklopite tek jedan šljokičasti komad. Tog pravila se pridržavala i Mirna Maras koja je na Instagramu otkrila kako je proslavila 41. rođendan.

"Rođendan koji je sve samo ne običan... Zatvoreni u kući, bez društva, bez slavlja... Rođendan u doba korone. Ipak, nabacila ja haljinu, šminku, frizuru... Muž se pobrinuo za tortu, a prijateljice za cvijeće i balon. Hvala svima na divnom danu", napisala je Maras u opisu fotografije na kojoj pozira u haljini koja popravlja i najtmurnije dane.

Riječ je o šljokičastom modelu A kroja s rukavima. Jasno je da ovakve haljine ne toleriraju dramatičan make-up, kao ni komplicirane frizure, pa je Mirna igrala na kartu jednostavnosti i kreirala šarmantan i zavodljiv look.

Rođendan sa stilom!