Mitovi o ženama u koje muškarci vjeruju

MITOVA o ženama ima jako puno, a muškarci još uvijek vjeruju u neke od njih, iako su već odavno mogli shvatiti kako oni nemaju veze s istinom.

Žene ne vole štrebere

Česta zabluda među muškarcima je upravo ta da žene ne vole povučene štrebere, te da će uvijek radije odabrati alfa mužjaka. Iako će neke u partneru tražiti vođu i autoritet, većina žena ipak neće moći odoljeti slatkom povučenom tipu s kojim imaju o čemu razgovarati. Vremena su se promijenila, pa tako i mi više cijenimo mozak nego mišiće.

Žene ne vole kavalire

Muškarci koji ovo misle ili su lijeni u ovom pogledu, ili su jednostavno naletjeli na ženu koja se zbog svojih pretjerano feminističkih uvjerenja ljuti kada joj netko pridrži vrata ili ponudi platiti piće. Svaka žena će cijeniti tipa koji pokazuje poštovanje prema njoj, a džentlmeni su uvijek in, bez obzira na to koliko možemo biti samostalne.

Žene zanima kakav auto vozite

Jedno je gledati automobil s estetske strane, pri čemu će svaka osoba preferirati ljepotu, no postoji mišljenje da je ženama bitan auto koji vozi njihov muškarac. Naravno da postoje one koje neće niti pružiti priliku tipu koji ne vozi dobar auto, ali ovdje ne govorimo o takvim ženama: Žene će prema automobilu možda procjenjivati osobnost tipa, ali nikada nećemo pasti na tipa koji dobrim autom pokušava sakriti nedostatak te osobnosti.

Sve žene žele vezu

Muškarci se često boje ulaziti u dublje odnose sa ženama jer su uvjereni da sve žene samo traže žrtvu koja će ih oženiti. Neke žele vezu, neke žele zabavu, ali generalizirati u bilo kojem smjeru je stvarno besmisleno. Žene samo žele tipa s kojim će im biti lijepo, a pritisak koji na nas stavlja društvo možda nas ponekad tjera da razmišljamo u tom smjeru, no to nikako ne znači da su sve žene zaluđene snovima o velikoj romansi.

Žene traže manekena

Naravno da ćemo sliniti nad tipom koji reklamira donji veš, no to ne znači da od svog tipa očekujemo da izgleda tako. Kod tipova nam je ipak mnogo bitnije da se ponaša lijepo prema nama i sluša nas dok pričamo, a nedostatak pločica na trbuhu definitivno nije veliki problem ako je tip dobar.

Žene žele najboljeg ljubavnika na svijetu


Mnogi muškarci misle kako žene od njih očekuju neke posebne vještine u krevetu, pa se ponekad i previše trude. Tip koji nas obasipa pokretima koji nemaju veze s vezom nikada neće biti privlačniji od onog koji jednostavno sluša naše tijelo i tijekom seksa uči o onome što nam se sviđa. Uostalom, ako nam se tip sviđa, nikada nam neće biti problem dati mu nekoliko savjeta o onome što volimo, naravno ako je spreman poslušati.