Mlađahni pjevač izbrisao objavu kojom je pokazao da je razmaženo derište

Foto: Instagram,Getty, Splash News

10 GODINA starija djevojka očito ga nije naučila kako se ponašati kao gospodin.

24-godišnjeg Liama Paynea javnost je upoznala kao raspjevanog klinca u boy bendu One Direction. Isti taj klinac danas vrijedi 54 milijuna funti, a prije nekoliko mjeseci postao je i tata.



Majka njegova sinčića Beara je 10 godina starija britanska ljepotica i pjevačica Chery Cole koja je s njim našla istinsku ljubav nakon dva propala braka.

No ona mu nije bila pratnja na nedavnom putu u New York, s kojeg je Liam naljutio javnost svojom bahatom objavom na društvenim mrežama u kojoj se pohvalio kako leti privatnim avionom. Na slici dotični leži u krevetu te pozira s podignutim srednjim prstom, a statusom se i narugao onima koji nemaju takvih mogućnosti.



Pjevač je ubrzo izbrisao sliku, no prekasno jer ona je već obišla društvene mreže.

Liam trenutno promovira svoj novi singl "For You" s Ritom Orom koji će se naći na soundtracku trećeg i posljednjeg nastavka erotske trilogije "Fifty Shades of Grey", a priznao je i kako teško balansira između brojnih poslovnih obaveza te očinstva.

"Znam da je moj sin u dobrim rukama pa sam mirniji. Cheryl je nevjerojatna i najbolja mama na svijetu", otkrio je nedavno za svoju partnericu, a njihova veza i dan danas izaziva rasprave zbog velike razlike u godinama, kao da je to neka novost.