Mladoženja dva tjedna prije vjenčanja sve otkazao e-mailom, no brzo se pokajao

Foto: Samantha Gades/Unsplash

SVI koji su se pripremali ići na jedno vjenčanje, ostali su šokirani kada im je dva tjedna prije vjenčanja mladoženja poslao e-mailove u kojima piše da je sve otkazano, a zatim ih, 5 sati kasnije, obavijestio da ipak nije, piše The Sun.

Fotografije ovog e-maila ubrzo su se pojavile na internetu i ljudi su uglavnom komentirali kako je budući mladoženja sigurno bio pijan i da ovakva poruka definitivno nije bila prikladna.

Prvi e-mail nosio je naslov "Nesretna objava" i u njemu je pisalo: "Ovo je najteža stvar koju sam ikada morao učiniti. Znam da se nikada neću moći ispričati na pravi način, ali ja se zaista ne mogu vjenčati. Još jednom, veoma mi je žao."

Ako su gosti bili šokirani ovim dramatičnim e-mailom, u kojem nije objašnjeno iz kojeg razloga se vjenčanje otkazuje, mora da su bili još zbunjeniji idućim e-mailom koji su dobili.

Njegov naslov je bio "Iskrene isprike, molim, pročitajte!"

"Obitelji, prijateljima i gostima. Zaista mi je žao zbog poruke koju sam vam poslao prošle noći. Ona nikada nije trebala biti poslana! Žao mi je što sam vas sve šokirao… Još jednom, prihvatite moju ispriku", piše u drugom e-mailu.

E-mailovi su poslani u razmaku od 5 sati, samo dva tjedna prije vjenčanja.

Nakon što je njihova fotografija objavljena na internetu, neki od uzvanika su je javno komentirali.

"Svi s našeg posla su bili pozvani i svi su vidjeli ove e-mailove (koje je poslao mladoženja). Bilo je strašno neugodno", piše uz objavu jedan čovjek.

"Da sam ja ona, bila bih toliko bijesna da nisam sigurna kako bih mogla nastaviti s njim", dodaje jedna žena.

Ubrzo su se i drugi korisnici društvenih mreža javili i iznijeli svoje komentare ispod fotografije.

"Ovo se neće završiti dobro. Ja bih čekao 12 mjeseci, pa tek onda poslao poklon za vjenčanje, za svaki slučaj", piše jedan korisnik.

"Počeo bih okladu o tome hoće li se vjenčanje uopće dogoditi. A ako se dogodi, počeo bih drugu okladu o tome kada će uslijediti razvod", piše drugi.

Jedan od gostiju rekao je kako se slična stvar već dogodila na jednom vjenčanju na koje je išao i da se sve lijepo završilo.

"Imao sam sličan slučaj kod rođaka koji je otkazao vjenčanje tjedan i pol prije nego što se trebalo održati. Skoro polovina gostiju je bila iz nekih drugih zemalja odakle su trebali doći", piše gost, dodajući da je ipak sve ispalo dobro.

Kako god da se ovaj slučaj završio, mladoženja je barem uspio nasmijati brojne ljude na društvenim mrežama i dati im inspiraciju za razne šaljive komentare.