Moda.hr organizirala shopping s 13 domaćih dizajnerskih imena

Foto: Mirko Janković

PORTAL Moda.hr priredio je iznenađenje za ljubitelje hrvatskog dizajna i organizirao pop-up shopping, u suradnji s 13 domaćih dizajnera.

Tako su se protekle subote u centru Zagreba okupili brojne slavne osobe te zaljubljenici u modu, koji su imali priliku pregledati i kupiti odlične kreacije s hrvatskim potpisom.



Na Moda.hr Pop-up Concept Storeu priliku za šoping hrvatskog modnog dizajna prije Božića iskoristili su Iva Šulentić, Tihana Harapin - Zalepugin, Ivana Delač Đolo, Ines Preindl, Katarina Baban, Neda Parmać, Barbara Repe, Lana Zrnić, Mirko Fodor, ali i brojne Zagrepčanke, Zagrepčani i njihovi gosti.

''Oduševila me ideja, a posebno realizacija kupovine izravno od dizajnera, kontakt  s njima i savjeti. Od ulaza u prostor do garderobe mogli ste se potpuno opremiti, isprobati i na Cvjetni trg izaći kao kompletno nova osoba. Bila sam puna vrećica: haljina Katarina Džale Soul Fashion, tunika Iva Karačić i torba BAGS by Kristina Fazinić novi su stanovnici mog ormara'', izjavila je Tihana Harapin-Zalepugin.

Hrvatski modni dizajn rado bira i nosi i PR stručnjakinja Ines Preindl koja je odabrala hrvatski brend jedinstvenih poslovnih torbi AD'sign čija paleta boja oduševljava ljubitelje mode. Pjevačica Neda Parmać odlično surađuje s dizajnericom Marinom Jerant, pa nije propustila priliku provjeriti nove modele brenda LUKABU, a osječka veza glumice Katarine Bilan i brenda Fashion Disorder dizajnerice Manuele Lovrenčić nastavila se i u Zagrebu na Moda.hr Pop-up Concept Storeu.

Torbe i ruksaci BORŠA by Mala Radnja Dizajna bili su apsolutni hit, pažnju posjetitelja plijenili su savršeni unikatni kaputi brenda DORA, haljine koje su stigle iz ateljea Karaka design, atraktivni Neha Neha i Pandora komadi, a veliki interes izazvala su i dva debitantska brenda Moda.hr Pop-up Concept Storea - Manufraktura i LOVEMia.

Najdraži poklon mnogih žena ovih blagdana jest Ženski rokovnik, a da su to prepoznali i muškarci, otkrila je Dunja Tadić, autorica Ženskog rokovnika koja je prvi put sudjelovala u jednoj ovakvoj modnoj priči.

"Jednodnevna prezentacija rada hrvatskih dizajnera uz druženje s autorima i ove se godine pokazala kao završni događaj uspješne dizajnerske godine koji je izazvao veliki interes posjetitelja.", kažu iz Moda.hr-a.