Moderna ljubavna ponašanja koja solo cure ne mogu podnijeti

Foto: Flare

NADAMO se da će ovo pročitati oni koji bi trebali.

1. Nedosljednost
 
Pokazao je interes za tebe. Koketira. Napokon ti je odlučio prići, a na kraju večeri otišao je kući s tvojim brojem. S obzirom na opisano, naravno da očekuješ da će se javiti odmah sljedeći dan, ako ne pozivom, onda će barem poslati poruku. Dobro, maksimalno nakon tri dana... No, umjesto toga, ili se nikada nije javio, ili ste izmijenili nekoliko "mlakih" poruka, prije nego se on više nikad nije javio. "On je sramežljiv", "Nije imao vremena" ili "On je preplašen" fraze, nemoj ni izgovarati. Muškarac koji je u potpunosti zainteresiran, prevladat će sve prepreke i strahove, kako bi dobio ono što želi.
 
2. Rijetka komunikacija
 
Ova se točka odnosi na sve muškarce, koji ne nestaju u potpunosti, ali ih niti nema uvijek tu. S njima se događa sljedeći scenarij: tu i tamo se vidite i tada je sve super: između vas postoji kemija, smijete se i razgovarate o svemu i svačemu, a onda se danima ne čujete. Odjednom ti na mobitel stiže njegova poruka: "Jutro, ljepotice, šta ima?" Šta ima?!? 

3. Nestajanje bez objašnjenja
 
Viđate se već neko vrijeme, još ništa niste definirali, ali vam ide dobro pa pretpostavljaš kako ćeš se uskoro pohvaliti prijateljima da si u vezi. No, umjesto toga, oni te tješe, smišljajući potencijalne razloge zašto je nestao bez traga. Da ti skratimo muke, jer mu nije stalo. Da li se radi o nekoj drugoj curi, pomirenju s bivšom ili straha od  obaveza, manje je bitno, jer sve dođe na isto. Nema smisla pitati se što je pošlo po zlu, jer će odgovor ionako ostati samo na nagađanju.