Modni dvojac ELFS najavljuje veliku samostalnu reviju

Foto: Promo

NAKON više od dvanaest godina djelovanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerski dvojac Aleksandrar Šekuljica i Ivan Tandarić koji stoje iza brenda ELFS, najavljuju pravi modni spektakl. 

Prvom velikom revijom u samostalnoj produkciji predstavit će žensku i mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2017. u Muzeju automobila Ferdinand Budicki u četvrtak, 2. ožujka s početkom u 20 sati.
 
 
Ovaj je popularni dvojac svojim revijama oduvijek pomicao granice, a prepoznatljivi zabavni show, razrađen do najsitnijih detalja, ove će godine imati i humanitarnu notu. 
 
 
Naime, udruga "RTL pomaže djeci" ove godine slavi deset godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje upravo suradnjom s ELFSIMA koji će povodom svoje prve samostalne revije prikupljati donacije za daljnji rad udruge. 
 

ELFSI su poznati i po tome da potiču hrvatsko gospodarstvo te pokazuju socijalnu osjetljivost kroz suradnju s raznim domaćim proizvođaćima. Ovom prilikom udružili su snage sa Socijalnom zadrugom Humana Nova iz Čakovca koja zapošljava osobe s invaliditetom i druge društveno isključene osobe u području proizvodnje i prerade tekstilnih proizvoda. Tako će zajedničkim snagama prezentirati komade iz nove kolekcije ELFSA za proljeće/ljeto koji će biti besprijekorno sašiveni zahvaljujući stručnim rukama djelatnika ove hvalevrijedne zadruge koju podupiru i uključuju u svoje aktivnosti više od 4 godine.

 
 
Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.
 
 
Kolekcija za toplije doba godine bazirana je na nosivim komadima uz praktične detalje poput naočala, modnog nakita i tenisica, a reviju će nositi atraktivne domaće manekenke i manekeni.