Modni klasici: Tri modela hlača koje ćemo najviše nositi ovog proljeća i ljeta

MOŽDA je trenutno trenirka jedini odjevni komad koji nas interesira, no ubrzo ćemo je zamijeniti znatno sofisticiranijim komadima. 

Ako planirate odlazak u internetski šoping i potreban vam je novi par hlača, Bonjour donosi popis tri trenutačno najtrendi para koji su sjajna investicija jer zapravo nikada ne izlaze iz mode. 

Hlače u neutralnim nijansama

Siva, mliječnobijela, bež i slične nijanse bit će vrlo poželjne u nadolazećim sezonama, a sjajno je to što su nosive tijekom cijele godine i to uz razne odjevne komade i boje. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za odijelo u neutralnoj nijansi jer ga možete nositi i kao komplet, ali i zasebno s drugim krpicama. 

Hlače širokih nogavica

Većinu dama će zasigurno razveseliti činjenica da je ovaj univerzalno laskav par trenutno vrlo "in". Koje god hlače širokih nogavica odaberete, nećete pogriješiti, no mi vam savjetujemo da se držite onih u neutralnim nijansama kako biste ih mogle ukomponirati u što više modnih kombinacija. 

Karirane hlače 

Za ljubiteljice otkačenije mode ovo je sjajna vijest! Karirane hlače vratile su se na velika vrata i ovog ćemo ih ljeta viđati posvuda stoga se nemojte libiti investirati u par koji vam se svidi.