Modni vremeplov: Jelena Rozga se stajlingom vratila u 80-e

Foto: Instagram

NEMA te modne situacije u kojoj se domaća pjevačica Jelena Rozga ne može snaći. Od neočekivanog odabira za pojavljivanje na crvenom tepihu, preko ljetnih izdanja pa sve do večernjih lookova koji mnogima redovno služe kao inspiracija.

Ipak, sve češće je viđamo i u retro komadima kakve bismo vrlo lako mogli pronaći u ormarima svojih mama ili baka. Ova modna maherica jako dobro zna da su upravo outfiti s prizvukom trendova iz 80-ih godina prošlog stoljeća pravi mamac za poglede pa je tu dobitnu formulu iskoristila i sada.

Pozirala je u klasičnom modelu traperica koje zahvaljujući dužini do sredine listova vizualno izdužuju noge. Osim toga, svojoj kombinaciji dala je dozu ženstvenosti pomoću zanimljive bluze koja ističe njen vitak struk, a naglasak je i na ramenima. Tako je u prvom planu njena vitka, ženstvena figura, a decentan dekolte otkrio je sasvim dovoljno kože da zagolica maštu, ali da ne izgleda vulgarno.

Cijelu priču je zaokružila upečatljivim štiklama, kao i sunčanim naočalama kakve u posljednje vrijeme rado nose brojni trendseteri.

Bravo, Jelena, ovo je još jedan dokaz da jednostavno ne mora biti i dosadno.