Modni zaokret: Marko Grubnić nikada nije izgledao ovako elegantno

JEDAN od najpoznatijih domaćih modnih mahera inače njeguje casual stil, ali rado "začini" stvari i dizajnerskim komadima. Tako je nedavno poharao Dior i počastio se torbicom od 18 tisuća kuna, a u njegovoj kolekciji skriva se i posebna traper košulja s potpisom.

No, sada je napravio pravi modni zaokret i svoje obožavatelje počastio izdanjem u kakvom ga inače nemaju prilike vidjeti.

U društvu prijatelja Momčila Gurovića, s kojim se u posljednje vrijeme često druži i fotografira, pozirao je ispred zagrebačke crkve svetog Marka. Iako su obojica zaradili komplimente na račun svojih outfita, Marko se posebno istaknuo u elegantnom smeđem odijelu.

Kombinirao ga je uz bijelu košulju i detalje s potpisom slavnog brenda Gucci, remenom i baršunastim cipelama koje se mogu kupiti po cijeni od 630 eura (oko 4700 kuna).

"Predivan", samo je jedan od komentara koji otkrivaju da se njegovim pratiteljima itekako svidjela ova kombinacija, ali i da ne bi imali ništa protiv češće ga viđati u elegantnim izdanjima.