Možete li vjerovati da ona ima 47 godina i troje djece?

Foto: Getty, Instagram

PJEVAČICA je sinoć zadivila svojom pojavom.

Gwen Stefani upoznali smo kao pjevačicu grupe No Doubt, a kasnije i kao solo izvođačicu, ali i modnu dizajnericu.
 
 
Platinasta plavuša danas ima 47 godina, no izgleda toliko dobro, da to nikada ne bismo rekli. A to je pokazala i sinoć, gostujući u popularnom showu Jimmyja Fallona, "The Tonight Showu", gdje se pojavila u ultra kratkoj srebrnoj haljinici.
 
 
Gwen je možda pokazala i malo previše, no ni mi ne bismo skrivali takve noge, na kojima je nosila i prekrasne Jimmy Choo špic stikle s kristalima, koje se mogu nabaviti po cijeni od 425 funti.
 
Look je upotpunila i mrežastim čarapama u boji kože te ekstenzijama, no čini se kako joj sretan privatni život itekako godi.
 
 
Podsjetimo, u kolovozu 2015. godine, Gwen je potvrdila razvod od glazbenika Gavina Rossdalea, nakon 20 godina ljubavi, a brzo je otkriveno kako se zaljubila u country pjevača Blakea Sheltona, koji se rastao negdje u isto vrijeme.
 
 
No, razlog razvoda nije bila njihova romansa, nego navodna Gavinova prevara s dadiljom njihove djece. Iako glasine nisu nikada potvrđene, bolje upućeniji izvori tvrde kako je Gavin imao česte ljubavne izlete, koje mu Gwen očito više nije htjela tolerirati.