Must have komad za savršeni slojeviti outfit

Foto: Naive.hr, Instagram, Splash News

OPET smo došli u doba godine kada, bili mi obožavatelji slojevitog odijevanja ili ne, jednostavno ga ne možemo izbjeći.
 
Koliko često ste se u ovim hladnim jutrima zatekli kako stojite pred ormarom i razmišljate kako je nabolje da samo pola stvari nabacate na sebe. Znamo kakav bi to savršen look bio. 
 
 
Iako se možda čini kako je za slojevito odijevanje potreban odličan modni stil i mnogo truda mi ćemo vas razuvjeriti. Ključ savršenog slojevitog outfita su basic minimalistički komadi. Baš jedan  takav komad bez kojega je nemoguće zamisliti savršeni slojeviti outfit je bijela oversized košulja koju smo za vas pronašli na www.naive.hr.  
 
 
Bijela oversized košulja prilikom slojevitog odijevanja dat će vašem outfitu modernu i bezvremensku notu. Jako ju je lako kombinirati uz bilo koji drugi odjevni komad i to na bezbroj načina. Najdraže trapke, bijela oversized košulja, vesta i kaput. Čizme iznad koljena, blazer i bijela oversized košulja. Trendi prsluk, kaput, oversized bijela košulja i trapke. Jednostavno i stylish, zar ne? 
 
Na online shopu Naive.hr možete pronaći odlično izdanje bijele oversized košulje s detaljima bisera na rukavima za samo 199 kuna. Još kad tome dodamo i bisere - a sigurni smo da do sada već znate kako je komad s biserima must have ove sezone - može li bolje? Mislimo da ne!  
 
Psssst! Košulja će na tvojoj adresi biti za samo 3 do 5 radnih dana, a treba napomenuti da je i dostava besplatna za narudžbe iznad 299 kuna.