Na 50. rođendan: Prelijepa Cindy Crawford oprašta se od manekenstva

Foto: Vogue, Instagram, Splash News, Balmain, Press Foto, Rhapsody 

CINDY Crawford otkrila je svoje planove za budućnost.

Slavni top model Cindy Crawford danas ima 49 godina, no i dalje to nikada ne bi rekle, jer izgleda bolje nego ikad.
 
Krajem ovog mjeseca, lijepa manekenka otpuhat će 50 svjećica na torti, a tom prilikom će se i oprostiti od posla koji ju je proslavio.
 
 
"Sigurna sam da ću se slikati još barem 10 godina, ali ne kao model", otkrila je za časopis United Airlines Rhapsody. "To je sve u redu, jer sam sve i napravila. Radila sam sa svim nevjerojatnim fotografima."
 
 
Kao glavni razlog navela je činjenicu da se više ne treba i ne želi dokazivati.
 
 
Podsjetimo, lijepa Cindy do statusa supermodela došla je u 80-ima. 2000. godine prestala se aktivno baviti manekenstvom, a sada se odlučila i u potpunosti posvetiti obiteljskom životu: suprugu Randeu Gerberu te dvoje djece, 16-godišnjem sinu Presleyju te 14-godišnjoj Kaiai, koja je mamina slika i prilika pa vjerujemo kako će manekenka imati dostojnu nasljednicu.
 
 
Agenti su ju otkrili još kao tinjdžericu, nakon što je u pozirala u bikiniju jednom lokalnom fotografu u svom rodnom gradu DeKalbu u saveznoj državi Illionois. "On je bio taj koji mi je otkrio tsj svijet. Mislila sam da to nije pravi posao. Znala sam tad da postoje manekenke i modeli, no nisam znala kako otići iz DeKalba i postati model", otkrila je u jednom ranijem intervjuu Cindy.
 
 
U rujnu prošle godine, Cindy je izdala i knjigu, u kojoj je otkrila razne zanimljive detalje, kao npr. da su ju u školi često ismijavali zbog njezinog "zaštitnog znaka", madeža iznad usne te kako je majku često molila da joj dozvoli da ga ukloni.
 
 
Raspisala se i o "tamnijoj strani" manekenskog posla. "Nažalost, nikad nisam bila od onih djevojaka koje su mogle jesti što god požele i nikad se ne udebljati. Naravno, čim sam sama sebi rekla kako ne smijem jesti šećer, kruh i ostalo, sve na što sam mislila su bili kruh i te stvari! Na kraju sam se dogovorila sama sa sobom da 80 posto vremena pazim što jedem."
 
No, Cindy se sada napokon može opustiti i uživati u plodovima svog dugogodišnjeg napornog rada.