Na zagrebačkim ulicama ovog se proljeća nosi jedna omražena boja

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

ZAGREB su ovih dana napokon preplavile proljetne kombinacije.
 
Gradsko sivilo razbilo je modno šarenilo, a najviše pažnje privukle su dvije Zagrepčanke u jednoj mnogima omraženoj boji. Riječ je o narančastoj koja se pokazala kao pravi mamac za poglede, a ove dvije dame dokazale su da je gotovo jednako efektna i laskava kao crvena.
 
 
Obje su nosile i sive karirane sakoe koji, čini se, ni ovog proljeća ne idu nigdje, a dama u bijelim hlačama u svom outfitu iskombinirala je i druge hit komade sezone - mornarsku kapicu, kožne mokasinke, viseće naušnice i pletenu torbu, dok je kričavo narančasta majica odlično začinila njen "bezbojni" outfit. Druga dama iskombinirala je čak dva narančasta komada u jednom outfitu.
 
 
Preko sivog sakoa "spontano" ja nabacila baloner u nijansi cigle, dok je u ruci nosila pastelno narančastu torbicu. I ova Zagrepčanka dokazala je da budno prati trendove jer je na nogama nosila popularne Chanel cipelice s "kitten" potpeticom i kontrastnim vrhom te chic maramu u leopard uzorku.
 
Obje od nas imaju čistu peticu za stil i odvažnost, a hoće li narančasta zaista postati nova crvena, pokazat će vrijeme.