Najbolji pokloni za njega

VRIJEME darivanja se bliži, a tvoj dragi zaslužuje dobar poklon, barem ako je bio dobar. Donosimo 10 za koje smo sigurni da bi svakom tipu odgovarali.

Igrica za Playstation

Tipovi obožavaju igrice, a idealan poklon je upravo neka nova koju još nije isprobao. Ovim mu daješ do znanja da ti ne smeta kada igra igrice, a kupuješ vrijeme za sebe: dok on igra, ti možeš raditi što god poželiš.

Pulover

Iako je to poklon koji je dobivao od teta kada je odrastao, pulover koji mu ti kupiš rado će nositi (pod uvjetom da nije crven sa dizajnom malih Djedica Mrazova). Muževni pulover je koristan poklon, a za prvo skidanje nakon isprobavanja pobrini se sama.

Parfem


Idealna prilika da ga natjeraš da miriše baš onako kako ti voliš. Seksi muški miris uvijek je dobar poklon, a u njemu ćete uživati oboje.

Oprema za sport


Nogomet s dečkima njegov je najdraži hobi, a ti mu ga možeš još uljepšati kupovinom novih tenisica ili trenirke. Ako idete na neki sport zajedno, možeš kupiti opremu za vas oboje, samo pazi da ne izgledate kao jednojajčani blizanci.

Kolekcija CD-a


Iako se danas većina glazbe downloada, lijepo je imati opipljivu stvar, a CD njegovog omiljenog benda sigurno će mu biti drag poklon. Upotpuni njegovu kolekciju, pa zajedno poslušajte neke od njegovih najdražih pjesama.

Knjiga

Knjiga je uvijek odličan poklon, a on će u njoj dugo uživati. Lako se zamata, a slatka poruka koju možeš napisati na prvu stranicu je lijepa uspomena.

Mobitel


Tehnologija je dečkima uvijek zanimljiva, a ako si spremna izdvojiti više novca, mobitel je odličan poklon. Sniženja i akcije za vrijeme Božića olakšat će ti stvari, a pobrini se da je prva slika koju uslika svojom novom nabrijanom kamerom ona na kojoj ste zajedno.

Sat


Koristan i lijep poklon, sat je nešto što jako dugo traje, a on će se svaki put kada pogleda na njega sjetiti tebe. Na stražnji dio glave možeš dati i nešto ugravirati, a tu će uspomenu čuvati zauvijek.

Seksi poklon za tebe koji će i njemu koristiti


Seksi donje rublje, nove štikle ili brazilska depilacija neće biti dobri samo za tebe: i on će u njima itekako uživati. Za vrući Božić, podari mu ono što najviše želi: nezaboravno iskustvo u krevetu.