Najpoželjniji nakit proljeća 2016.: Uske ogrlice uz vrat

Foto: Splash, ASOS

ZAHVALJUJUĆI slavnim trendsetericama kao što su Rihanna i Kendall i Kylie Jenner, novi/stari trendovi ne prestaju se pojavljivati.

Ove sezone apsolutni must-have su uske ogrlice uz vrat, kakve smo svi nosili devedesetih godina, a kakve su se često mogle vidjeti i na vratovima tada slavnih cura poput Winone Ryder, Kate Moss, Kylie Minogue...

Ovakve ogrlice nezaobilazan su asortiman i svakog tinejdžerskog filma i serije iz devedesetih u kojima su najnovije modne trendove predstavljale junakinje iz "Beverly Hillsa, "Melrosea Placea" i drugih.

Takozvane "choker" ogrlice ovih dana obožava prekrasna Kendall Jenner koja ih nosi uglavnom u dnevnim prigodama, uz hlače i kratke topiće.

U većini high street dućana može se naći široki asortiman ovakvog nakita, a možete birati između "klasičnog stila 90-ih", odnosno crnih ogrlica od umjetne kože ili satena, ukrašenih privjescima, ili odabrati nešto moderniju varijantu s cvjetićima i u nešto veselijim bojama.

Ove ogrlice prizvale su još jeda sličan trend, a to su topići i haljine sa širokim "ogrlicama" od istog materijala, koje su posebno voljele R&B zvijezde prije dvadesetak godina.

Ove ogrlice jeftin su i brz način da u svoj stil unesete duh ovog razdoblja - bez drastičnih promjena.