Najromantičnije suknje i dalje su u modi: Kako ih nositi ove sezone?

Foto: Instagram

JEDAN komad iz vašeg ormara koji je hit i ovog proljeća definitivno je plisirana suknja.

Priznajemo, i nama se jako sviđaju, posebno s obzirom na to da podižu svaku odjevnu kombinaciju, zbog čega nikako i ne izlaze iz mode.

Ovog proljeća plisirane suknje možete nositi kad želite odjenuti onaj jedan posebni komad koji će podići vašu odjevnu kombinaciju, ali u kojem ćete se ipak osjećati udobno i slobodno.

Od topova do džempera - možete ih kombinirati na sve

Midi, ali i duge plisirane suknje možete nositi u širokom spektru kombinacija. Tako ih možete kombinirati na nekoliko vrsta obuće, ali slobodni ste i nositi kakvu god košulju ili majicu želite.

S plisiranim suknjama lako se kombiniraju, primjerice, tenisice, ali i štikle ili mokasinke. Isto tako, uz njih odlično idu majice s printom, košulje, ali i bluze, a o raznim kombinacijama boja i printova nismo ni počeli govoriti.

Možete biti slobodni i kombinirati print na print kada se radi o suknji i gornjem dijelu odjeće, kao što je nedavno učinila Severina, ili pak možete igrati na sigurno.

Osim što se mogu nositi na razne odjevne predmete, moći će se nositi i tijekom ljeta, ali i jeseni, upravo zato što ih možete nositi na majice s printom, lagane bluze ili topove u toplijim danima, ali isto tako odlično funkcioniraju i u kombinaciji s debelim džemperima, čizmama i čarapama u hladnijim danima.

Ideje i opcije su beskonačne, a ako vam samo nedostaje malo inspiracije, donosimo je na sljedećim fotografijama.