Najveće fotošop katastrofe slavnih u 2017. godini

Foto: Instagram

IAKO svi žele biti poput njih, one to same očito ne žele.
 
Zašto bi inače riskirale slavu i reputaciju samo kako bi prekrile sve svoje mane fotošopom i pokazali se u najboljem svijetlu? No nisu sve slavne dame krive za svoje fotošop katastrofe, neke od njih bile su samo žrtve, no svejedno su njihove loše retuširane fotke obilježile ovu godinu:
 
Desna ruka Kris Jenner
 
 
Mozak iza operacije Kardashian, mama Kris, baš kao i ostatak obitelji, na Instagramu često reklamira raznorazne proizvode. No fotka kojom je u lipnju reklamirala čaj za mršavljenje, očito je bila fotošopirana, a odala ju je desna ruka. Ako ste na prvi pogled bile ljubomorne na njena čvrste i lijepo oblikovane bicepse, pogledajte malo bolje i vidjet ćete da drvena greda iza nje izgleda neobično zakrivljeno. Iako je netko obavio dobar posao na ruci, promaknula mu je tipična fotošop pogreška koju je javnost odmah uočila.
 
Kosa Selene Gomez
 
 
Da, čak se i lijepa Selene koristi fotošop trikovima, no u malo drugačije svrhe. Za razliku od većine poznatih dama koje na fotkama stanjuju noge i struk, peglaju bore i povećavaju stražnjicu, Selena je fotošopom poželjela svojoj kosi dodati još volumena. Ipak, možda nije sama kriva za tu katastrofu jer fotografiju je na Instagramu objavio njen frizer.
 
Ten Kim Kardashian
 
 
Kim Kardashian našla se pod linčem javnosti zbog promotivnih fotografija za svoju beauty liniju na kojima je, i više nego očito, potamnjela svoju kožu. Ipak, zvijezda se branila da je prije toga bila na sunčanju, no poslije je ipak priznala pogrešku i ispravila ju.
 
Grudi Emily Ratajkowski
 
 
Prekrasna manekenka bila je zvijezda rujanskog izdanja francuskog časopisa Madame Figaro i požalila zbog te odluke jer su joj na fotografijama smanjili grudi. Uz to su joj i povećali usne, a Emily je sve to saznala tek kada je časopis bio pušten u prodaju te ih je javno prozvala za fotošop na svom Instagramu.
 
"Bila sam jako razočarana kada sam vidjela da su mi usne i grudi fotošopirane na naslovnici časopisa. Nadam se da će modna industrija više prestati pokušavati popraviti stvari koje nas čine jedinstvenima i početi slaviti individualnost," napisala je manekenka. 
 
Frizura Solange Knowles
 
 
Sestra slavne Beyonce također je bila žrtva fotošopa. Solange je u listopadu krasila naslovnicu časopisa London Evening Standard gdje su joj fotošopirali kosu, odnosno potpuno izbrisali najzanimljiviji dio frizure. 
 
 
Pjevačica je odmah javno reagirala i na svom Instagramu objavila originalnu fotografiju uz stihove iz vlastite pjesme "don't touch my hair" (ne diraj mi kosu).
 
Trbuh Khloe Kardashian
 
 
Posljednja Kardashianka na listi je Khloe koja, očito, još od listopada manje-više uspješno drži podalje od javnosti bilo kakve informacije o svojoj trudnoći. A kada kažemo "manje-više" mislimo i na ovu fotošop katastrofu koja je dodatno uzburkala glasine jer je Khloe vidno uređivala fotku i to oko svog trbuha, a odala ju je zamagljena ruka njenog dečka Tristana Thompsona.