Nakon Kendall, i Kate Middleton iskopirala Paris Hilton

Foto: REX, Instagram

ČINI se kako se vojvotkinja poslužila kopiranjem stila slavne bogatašice.
 
U posljednjih tjedan dana, čak dvije slavne dame iskopirale su stil razmažene bogatašice Paris Hilton: jedna kako bi zablistala na svom velikom 21. rođendanu, a druga za pojavljivanje na crvenom tepihu u Londonu.
 
 
Radi se, naravno, o Kendall Jenner i Kate Middleton, za koje se čini kako su nazvale Paris za neke modne smjernice.
 
 
Kendall Jenner je prošli tjedan zasjala na rođendanskoj zabavi u kratkoj, dekoltiranoj haljini sa Swarovski kristalima, koju je platila vrtoglavih 9000 dolara, a gotovo identičnu nosila je i Paris Hilton na proslavi svog 21. rođendana, davne 2002. godine.
 
 
S druge strane, nekoliko dana kasnije, Kate Middleton, pojavila se na otvorenju Recovery Street Film Festivala u Londonu, u haljini branda Self Portrait, koju je platila 320 funti. No, haljina je ostala u sjeni njezinih dugih nogu, koje je slučajno pokazala, nakon što je zapuhao vjetar, u trenutku kada se pojavila na crvenom tepihu.
 
 
No, bijela maxi haljina sada je ponovno u središtu pozornosti, s obzirom na to da ju je nekoliko dana prije, točnije krajem listopada nosila i nasljednica Paris Hilton, na amfAR gala balu u Los Angelesu.
 
 
Vama ostavljamo da sami prosudite koja ju je bolje nosila.