Nakon što ga je Selena ostavila zbog Justina, The Weeknd se vratio bivšoj

Foto: Instagram, Getty
 
SADA je već poprilično sigurno da su Selena Gomez i Justin Bieber ponovno zajedno.
 
No "Jelena" nije jedini par koji je obnovio svoju vezu. Selenin bivši, pjevač The Weeknd, navodno je također otrčao bivšoj djevojci koju je ostavio upravo zbog nje.
 
 
Tko prati šoubiz scenu vjerojatno već zna da se radi o manekenki Belli Hadid, a pjevač je "uhvaćen" kako izlazi iz zgrade u New Yorku u kojoj stan ima njena mama, reality zvijezda Yolanda Foster. 
 
Iako se radi o Yolandinom stanu, Bella je ovih dana također viđena kako izlazi iz iste zgrade. Moguće da je The Weeknd posjećivao i nekog drugog tko tu živi, ali puno je veća vjerojatnost da mu je Bella odlučila pružiti još jednu šansu. 
 
 
Podsjetimo, pjevač i manekenka hodali su 18 mjeseci i prekinuli krajem prošle godine, da bi on nakon nepuna dva mjeseca prohodao sa Selenom. Nakon što su prekinuli, The Weeknd i Bella imali su i neugodni bliski susret na prošlogodišnjoj reviji Victoria's Secreta, a iako su se obožavatelji nadali pomirenju, od toga nije bilo ništa.
 
No javila se nada...
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Bellu Hadid, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Bella Hadid.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.