Napali ga bez dodira



NA pitanje kako napaliti muškarca postoji mnogo odgovora, a onaj najočitiji gotovo uvijek uspijeva bez puno razmišljanja. No ako ga želiš napaliti bez da ispadneš totalna žderačica muškaraca, pokušaj sa suptilnijim metodama koje su također učinkovite. Muškarci su vizualna i inteligentna bića kao i žene, a ponekad ne diranjem možeš postići mnogo više nego dodirom.

Samopouzdanje je afrodizijak

Žena koja stoji čvrsto, uspravno i smiješi se uvijek će biti zanimljiva muškarcu, a svaki će miškarac htjeti biti u tvojoj blizini ako djeluješ kao da si zadovoljna sobom. Djeluj opušteno, pristupačno i pazi na govor tijela, jer prekrižene ruke i namrgođeno lice sigurno ti neće pomoći.

Saznaj njegovu slabu točku

Svaki muškarac pati na različitu stvar: neki vole noge, neki žene s dekolteom, a neki pate na dugu kosu. Pronađi stvar koja mu se najviše sviđa i izazivaj ga njome, a tvoje karakteristike tako mogu raditi za tebe bez da se imalo trudiš u osvajanju.

Izazovi ga na intelektualnoj razini


Ubaci se u razgovor, iskoristi vaše zajedničke interese i ponudi svoje mišljenje bez bojazni da će te odbiti ako se ne slaže: muškarci obožavaju žene sa stavom, a žustra rasprava može samo uzburkati strasti i možda vas spojiti. Vaše će razlike u mišljenju pokrenuti diskusiju, adrenalin će učiniti svoje, a tvoje neslaganje sa njim biti će uzbudljivije od ostalih djevojaka koje ga pokušavaju impresionirati kimajući glavom na sve njegove ideje. Posvađajte se, pa se pomirite na najbolji način.

Primijeti nešto posebno na njemu

Činjenica da ga često promatraš znači da si sigurno zamijetila nešto što drugi možda i nisu, a ako mu to kažeš, sigurno će se zainteresirati za tebe. Kaži mu kako ti se sviđa način na koji se mršti dok objašnjava nešto, spomeni njegov način hoda ili nešto slično, a on će se osjećati počašćeno što provodiš vrijeme razmišljajući o njemu.

Slušaj ga


Kada priča nešto, posveti mu se u potpunosti i daj mu do znanja da te zanima što govori. Nemoj mu upadati u riječ, nemoj okretati temu na sebe, samo slušaj kao što bi voljela da on tebe sluša, i sigurno će se osjećati ugodno kraj tebe. Muškarci vole biti u centru pažnje, a činjenica da mu daješ pažnju biti će iznimno zavodljiva i privlačna.