Nastavlja se celebrity svađa duga gotova dva desetljeća

Foto: Instagram

POSH i Scary Spice jednostavno se ne trpe.

A to su još jednom pokazale 17 godina nakon raspada popularne grupe Spice Girls, nakon što je Mel B, odnosno Scary Space, otkrila kako je bijesna na bivšu kolegicu Victoriju Beckham, jer hitove grupe posljednjih dana koristi za vlastitu promociju.

Podsjetimo, Victoria je davnih dana napustila najpopularniji ženski bend svih vremena, kako bi izgradila karijeru modne dizajnerice, no Mel B joj nije zaboravila kako je godinama bježala od nasljeđa slavne grupe, sve donedavno, kada ga je ponovno prigrlila, kako bi ispromovirala vlastiti modni brend.

To je učinila gostujući kod slavnog voditelja Jamesa Cordena u slavnim "Carpool Karaokama", u kojima su dosad sudjelovale brojne slavne osobe, gdje je vrlo rado zapjevala hitove svog nekadašnjeg benda. No, to nije sve. Victoria je iskoristila i popularnu pjesmu "Spice Up Your Life", kao glazbenu podlogu za reklamiranje vlastite, pristupačnije kolekcije za američki lanac trgovina Target.

Mel B razljutila je činjenica da to radi, jer upravo supruga popularnog nogometaša Davida zazire od ponovnog okupljanja benda, dok ostale članice to potajno priželjkuju, posebno crvenokosa Geri, čija je ideja i bila da cure naprave oproštajnu turneju.

Činjenica jest i kako je Victoria od svih najuspješnija danas pa ne znamo radi li se tu o ljubomori ili tome da ostale cure vrijeđa ovakvo Victorijino ponašanje.

No, mi ne bismo imali ništa protiv turneje!