Ne možemo prestati gledati u beskrajno duge noge kćeri Cindy Crawford

Foto: Splash News 

16-GODIŠNJA Kaia Gerber slika je i prilika svoje mame Cindy.
 
Riječ je o kćeri nekadašnjeg top modela Cindy Crawford, koja i danas, u šestom desetljeću, izgleda bolje nego neke njezine mlađe kolegice.
 
 
A njezina kćer Kaia izgleda identično kao ona u mladim danima pa nije ni čudo što je već zovu "malom Cindy", a Kaia je već i prilično uspješna manekenka jer tko ne bi angažirao minijaturnu verziju žene, koja je 90-ih godina doslovno pokorila modni svijet svojom ljepotom?
 
 
Kako se trenutno u New Yorku održava Tjedan mode, Kaia je s ostalim manekenkama pohrlila u Veliku jabuku, gdje je uhvaćena na ulicama u tipičnom manekenskom izdanju, u kojem se nismo mogli prestati diviti njezinim vitkim nogama.
 
 
Kaia je tako zasjala u uskim kožnim hlačama, lateks gležnjačama na petu, kratkom bijelom topiću i zanimljivoj jakni, s minimalno make up-a te uredno raspuštenom kosom.
 
 
Kad kažemo tipično manekenski stil, mislimo upravo na ove komade, kao i uske haljine, minice, topiće trake, kožne i traper jakne i slično, koje manekenke obožavaju nositi u slobodno vrijeme te i u njima izgledaju kao da su upravo sišle s modnih pista.
 
 
 
S obzirom na besprijekorne linije, svaki takav komad njima odlično stoji jer nemaju što skrivati, a 16-godišnja Kaia posebno voli traper komade te unatoč tome što je jednostavan, njezin stil je uvijek dovoljno efektan.
 
 
Izabrali smo još nekoliko njezinih najboljih outfita koje i vi možete lako iskopirati kada ne znate što bi stavili na sebe.