Ne puštajte ga nigdje večeras: Danas je najplodniji dan za varanje

Foto: Instagram

NE želimo vas učiniti paranoičnima, ali...

Ako vaš partner ili partnerica večeras planiraju izlazak bez vas, možda biste trebali razmisliti o tome hoćete li ih pustiti jer upravo se današnji dan, 21. srpnja, smatra onim kada je najvjerojatnije da će vas partner prevariti.
 
U Americi je on poznat pod imenom "Frisky Friday", a odredila ga je stranica IllicitEncounters.com, internetske stranica koja povezuje ljude koji žele aferu.
 
Stranica je provela istraživanje na 300 svojih članova i utvrdila kako je veća vjerojatnost da će ljudi varati partnere dok je vrijeme toplije jer sve više vremena provodimo vani i u druženju s drugim ljudima te smo sve bolje raspoloženi.
 
"Ljeto donosi uzbudljivu atmosferu u zraku i iako većina nas uživa u takvom vremenu, skrivena je istina da je sezona idealna za preljub", otkrio je glasnogovornik stranice Christian Grant koji pomalo zvuči kao da aktivno potiče ljude da budu "zločesti".
 
Ne smijemo ni zaboraviti kako ovdje ulogu ima i odjeća koje je sve manje na nama i kojom pokazujemo sve više kože, a tako dobivamo koktel spomenutih stvari, što je odličan temelj za varanje kojem ne mogu odoljeti ni oni najvjerniji među nama.
 
Početkom srpnja vjerojatnost za varanje bila je 20 posto, a sada se popela na 45 i samo raste. Osim toga, kao plodna tla za varanje uzimaju se i razdoblja školskih i ostalih praznika, kada obitelji provode sve više vremena zajedno.
 
Šarmantno.